Menu Sluiten

Bijsluiters Vertalen

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over bijsluiters vertalen kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | Bijsluiters Vertalen

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bijsluiters vertalen

home vertalingen juridische technische en commercile vertalingen literatuur kunst en voeding medische vertalingen consultancy tolkdienst over ons contact home vertalingen juridische technische en commercile vertalingen literatuur kunst en voeding medische vertalingen consultancy tolkdienst over ons contact medische vertalingen arabic translations belgium zorgt voor vertalingen van documenten in de medische sector en dat van en naar het nederlands engels en arabisch. Ongeacht of het gaat om klinische studies medische dossiers brochures bijsluiters of handleidingen van medische apparatuur wij zorgen voor een vertaling in de correcte terminologie bijsluiters vertalen gevraagd Onze opdrachtgevers voor medische vertalingen zijn voornamelijk ziekenhuizen artsen en andere zorgverstrekkers en farmaceutische bedrijven. Arabic translations belgium bredabaan bus merksem infoarabictranslations.be btw be .. Privacy policy cookie policy website ontwerp en.

infotransolution.be nederlands engels frans bel ons juridische vertalingen beeumldigde vertalingen transcreation over ons onze aanpak contactgegevens referenties offerte farmaceutische vertalingen home vertalingen farmaceutische vertalingen de farmaceutische sector wordt steeds internationaler. Het is een branche waarin alles snel moet gebeuren maar tegelijkertijd rekening moet worden gehouden met een veelheid aan regels en voorschriften. Dit is niet anders voor vertalingen van farmaceutische documenten. De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling productie en distributie van farmaceutische producten. Ze zijn vertrouwd met de fijne kneepjes van klinische studies zijn vertrouwd met de templates voor bijsluiters en samenvattingen van productkenmerken en weten perfect hoe ze de communicatie met zorginstellingen labora.

De discipline van Bijsluiters vertalen

x u terugbellen gelieve het volgende formulier in te vullen zodat wij u kunnen terugbellen. Onderwerp bedrijf naam voornaam emailadres tel x times door uw navigatie voort te zetten aanvaardt u de plaatsing van cookies om gegevens te verzamelen voor technische en statistische doeleinden. Fr en de nl stuur ons een mail een vraag meer informatie wij bellen u terug het vertaalbureau menu home bedrijf vertaling tolken transcriptie d.t.p Een beschouwing over bijsluiters vertalen Proeflezen knowhow online prijsopgave home gt vertaling gt medische en farmaceutische vertaling vertaling vertaling vertaling van websites beeumldigde vertaling vertaling van patenten juridische vertaling medische en farmaceutische vertaling financieumlle vertaling c.a.t. Medische en farmaceutische vertalingen een perfecte beheersing van het technische vocabulai.