Menu Sluiten

Technische Fiches Vertalen

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over technische fiches vertalen kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | Technische Fiches Vertalen

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Technische fiches vertalen

home vertalingen engineering vertalingen de filosofie van techtra bvba is gebaseerd op de combinatie van talen en techniek. Veel vertaalbureaus tonen snel hun grenzen wanneer het gaat over de vertaling van zeer specifieke technische documenten. Dat is dan ook de reden waarom techtra bvba niet beweert u te kunnen helpen in gelijk welk domein maar wel in een aantal zeer specifieke vakgebieden waarvoor we menen de nodige technische ervaring in huis te hebben. Wij zijn gespecialiseerd in de vertaling van technische documenten zoals lastenboeken offertes technische fiches werkpostfiches onderhouds en gebruikshandleidingen werkinstructies werkprocedures risicoanalyses functionele analyses technische rapporten preve.

skip to navigation zoeken zoek door deze site bouwdata the art of estimating nieuwe inzichten en ervaringen aandachtspunten bij het inschuiven van een klassiek lastenboek in de whitepaper enduidig framework voor nacalculatie en d bim ingezonden op ma bij het ldquoinschuivenrdquo van de technische bepalingen uit een klassiek lastenboek in de structuur van elementclusters zoals beschreven in de whitepaper ldquoeeacutenduidig framework voor nacalculatie en d bimrdquo zijn er een paar aandachtspunten die we graag hierna toelichten. Voor burgerlijke bouwkunde zal een lastenboek volgens sb geschreven worden technische fiches vertalen grote maten Ook dit kan eventueel mee ingeschoven worden in de elementclusters. Misschien eerst nog even duiden dat de structuur aan elementclusters focust op functionele zaken die nodig zijn bij de eerste stappen in het ontwerpproces waarbij een ldquotopdownrdquo redenering gevolgd wordt van grove massastudie steeds verder verfijnen tot wanneer alle ruimtes definitief bepaald zijn. Een klassiek lastenboek moet de aannemer toelaten om vlot prijs te geven en zal dus de logica v.

Inlichtingen over Technische fiches vertalen

home producten kontakt nieuws links downloads wie zijn wij site map funderingsbekisting producten gt funderingsbekisting gt vloerplaat beschrijving vloerplaat beschrijving beschrijving foto s techniche fiche verwerking productlijst vloerplaatbekistingen worden gemaakt van xps isolatie die in drukvaste kwaliteit geleverd kan worden om een zeker fundament voor uw bouw te garanderen. Xps is bovendien rot en schimmelbestendig Wat omvat technische fiches vertalen De vloerplaat bekistingen bestaan uit randelementen van cm lang die als omtrek op een vlakke ondergrond gelegd worden. Hierna worden de platen xps als opvulling in het midden verlegd. De bekisting wordt precies op maat geleverd voor uw bouw. Natuurlijk zijn er vele vormen en randdetails mogelijk waarvan hieronder een aantal voorbeelden. Een bijzondere vorm van vloerplaat funderingsbekisting is die van het passiefhuis waarvoor lohrelement als een van de weinigen een officieumlle gecertificeerde toelating heeft. Hiervoor kunt u in het downloadbereik de originele ce.