Menu Sluiten

Vertalingen Bijsluiters

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tradas

More info

tags: Vertaalbureau – Juridische Vertalingen – Technische Vertalingen – Marketing Vertalingen – Tolkdiensten – 

Wenst u meer info over vertalingen bijsluiters kijk dan vlug op https://www.tradas.com/nl/ | Vertalingen Bijsluiters

Vertalingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vertalingen bijsluiters

infotransolution.be nederlands engels frans bel ons juridische vertalingen beeumldigde vertalingen transcreation over ons onze aanpak contactgegevens referenties offerte farmaceutische vertalingen home vertalingen farmaceutische vertalingen de farmaceutische sector wordt steeds internationaler vertalingen bijsluiters specialisatie Het is een branche waarin alles snel moet gebeuren maar tegelijkertijd rekening moet worden gehouden met een veelheid aan regels en voorschriften. Dit is niet anders voor vertalingen van farmaceutische documenten. De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling productie en distributie van farmaceutische producten. Ze zijn vertrouwd met de fijne kneepjes van klinische studies zijn vertrouwd met de templates voor bijsluiters en samenvattingen van productkenmerken en weten perfect hoe ze de communicatie met zorginstellingen laboratoria.

x u terugbellen gelieve het volgende formulier in te vullen zodat wij u kunnen terugbellen. Onderwerp bedrijf naam voornaam emailadres tel x times door uw navigatie voort te zetten aanvaardt u de plaatsing van cookies om gegevens te verzamelen voor technische en statistische doeleinden. Fr en de nl stuur ons een mail een vraag meer informatie wij bellen u terug het vertaalbureau menu home bedrijf vertaling tolken transcriptie d.t.p. Proeflezen knowhow online prijsopgave home gt vertaling gt medische en farmaceutische vertaling vertaling vertaling vertaling van websites beeumldigde vertaling vertaling van patenten juridische vertaling medische en farmaceutische vertaling financieumlle vertaling c.a.t. Medische en farmaceutische vertalingen een perfecte beheersing van het technische vocabulaire een meertalige vertaling is een complexe kunst die van de.

Sterke info over Vertalingen bijsluiters

translatio vertaalbureau home bedigde vertalingen vertalingen revisies tarieven over contact en de vertalingen revisies translatio verzorgt tevens algemene vertalingen correspondentie cv s juridische vertalingen contracten algemene voorwaarden arbeidsvoorwaarden statuten commercile vertalingen specialisatie toerisme en cosmetica medische vertalingen folders infobrochures medische vragenlijsten bijsluiters samenvattingen van productkenmerken. En ook voor revisie van vertalingen of originele teksten geschreven in het duits engels en nederlands kunt u bij ons terecht De kosten van vertalingen bijsluiters Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen u stuurt het te vertalen document een goed leesbare scan of een foto via mail naar infotranslatio.co of via whatsapp naar . Wij bezorgen u binnen de werkuren een vri.